El Regal Definitiu

Ahir, a la meva companya li va venir un mareig consumista. És com un embafament, com una pressió sobre la templa que produeix vertígens i et demana jaure per uns minuts. Un malestar que, per altra banda, té uns símptomes molt similars al de l’empatx per ingesta d’aliments en grans proporcions. El cas és que en poc temps es va recuperar i va tornar a estar en condicions per fer aquell penúltim esforç nadalenc, previ a l’inevitable repartiment de regals.

 

Un cop més, a voltes plegats, a voltes en patrulla individual, vam recórrer l’esmentat Carrer de Sants on teòricament hi ha de tot i no ho vam trobar tot. Amb els peus fets figa, tres hores després d’haver sortit, vaig tornar a casa i pel camí vaig pensar aquell regal realment increïble que sens dubte seria útil i sorprenent a l’hora. Va ser una il·luminació. No es tractava d’un toro de magatzem, tampoc pensava en una turbomix per fer soufflés a la cuina de casa. El que em va venir al cap fou aquell esclat de genialitat que només els americans poden tenir: el desfibrilador cardioversor portàtil.

[@more@]

Un aparell imprescindible per superar aquelles situacions que no per extemporànies deixen de marcar la diferència entre ser-hi i no ser-hi. La diferència entre ser previsor i deixar que el teu familiar passi a millor vida. Si als Estats Units va triomfar quan vaig ser-hi el passat mes d’agost, per què no avançar-nos a la tendència i ser els primers a regalar-ho al Vell Continent? Només per 1700 €. Qui podrà dir que no?

Quant a dav

Molt bé, doncs. Breu biografia del Dav Nascut a inicis dels 70 en la vila de Barcelona. Fill de la immigració aragonesa per part de pare i de la petita burgesia catalana per banda de mare Em duen a un col·legi religiós de Sarrià on no em fan cristià del tot però m\'inoculen alguns valors de cristianisme progre que encara em duren. Volgudament lletraferit, estudio ADE (UB 1996), HUMANITATS (UOC 2003) i ara vaig cap el doctorat de SOCIOLOGIA (UB si tot rutlla 2008). Intento de debò treballar com a gestor en l\'administració pública (Ajuntament de Barcelona) i posteriorment en el món de les ONLs. Ho deixo tot i, com qui diu, me\'n torno al món de la docència primer a l\'escola privada i posteriorment al món universitari (URL) des d\'on segueixo llegint i escrivint. Ara també tombo per la UdG on també faig bolos de profe. Àrees de recerca: l\'ètica professional. Fa ben poc m\'he apuntat al ioga i voldria dir que he reprès el tennis. Per la resta llegeixo, vaig de cines, preparo classes i, quan puc, viatjo al costat de na Mili (tot sovint darrera).
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: El Regal Definitiu

  1. Un aparell imprescindible per superar aquelles situacions que no per extemporànies deixen de marcar la diferència entre ser-hi i no ser-hi. La diferència entre ser previsor i deixar que el teu familiar passi a millor vida.

Els comentaris estan tancats.