ONO Menteix (i II)

I, ja posats, enganxo aquí mateix com van traduir els amics d'El Periódico la meva carta al director apareguda el passat dia 27: 

Les mentides d'Ono

Fa tres mesos que intento portar a terme el trasllat de la línia. Vaig avisar amb un mes d'antelació del canvi del domicili, i encara segueixo sense telèfon. He trucat a la companyia una desena de vegades i m'han assegurat que era una qüestió de dies. Tots els tràmits s'han fet correctament, però la línia no arriba, ningú respon, ningú demana excuses ni dóna explicacions. Noves dates, noves promeses i nous silencis per resposta. Una gestió pèssima. Finalment, vaig decidir donar-me de baixa personalment a l'oficina d'Ono. Deu dies més tard vaig rebre un amenaçador missatge en el meu mòbil que deia: "Benvolgut client: la seva sol.licitud segueix en curs". ¿Realment no hi ha ningú amb capacitat de posar ordre en aquest sector?

Per als escèptics amb l’impacte d’aquestes cartes us puc dir que el mateix dia que va sortir publicada vaig rebre una trucada per instal·lar-me la línia.

[@more@]

 

L’acudit és que la instal·lació me la feia Telefónica que, sense jo saber-ho, és l’única companyia autoritzada (diguin el que diguin la resta) a fer altes noves. Què havia passat? En teoria el trasllat per part d’ONO ja estava fet però els tècnics de Telefónica es negaven a posar-me el telèfon per no afavorir la competència. Tot plegat, he estat tres mesos sense telèfon. Com he resolt la cosa? Trucant a Telefónica i demanant una nova línia. En total han trigat dos dies a venir. Quan em van trucar de part d’ONO feia exactament una setmana que ja tenia línia amb Telefónica.

Colla de mafiosos!!

Quant a dav

Molt bé, doncs. Breu biografia del Dav Nascut a inicis dels 70 en la vila de Barcelona. Fill de la immigració aragonesa per part de pare i de la petita burgesia catalana per banda de mare Em duen a un col·legi religiós de Sarrià on no em fan cristià del tot però m\'inoculen alguns valors de cristianisme progre que encara em duren. Volgudament lletraferit, estudio ADE (UB 1996), HUMANITATS (UOC 2003) i ara vaig cap el doctorat de SOCIOLOGIA (UB si tot rutlla 2008). Intento de debò treballar com a gestor en l\'administració pública (Ajuntament de Barcelona) i posteriorment en el món de les ONLs. Ho deixo tot i, com qui diu, me\'n torno al món de la docència primer a l\'escola privada i posteriorment al món universitari (URL) des d\'on segueixo llegint i escrivint. Ara també tombo per la UdG on també faig bolos de profe. Àrees de recerca: l\'ètica professional. Fa ben poc m\'he apuntat al ioga i voldria dir que he reprès el tennis. Per la resta llegeixo, vaig de cines, preparo classes i, quan puc, viatjo al costat de na Mili (tot sovint darrera).
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.