27-M (IV): Decebuts d’ERC votem BxA

L’independentisme en un país com el nostre no pot perdre mai l’oportunitat de pronunciar-se. Fins i tot en unes eleccions tant personalistes, tan buides de contingut i tan deutores del màrqueting electoral fet a mida en les consultores especialitzades. Consultores que es guanyen la vida en aquests menesters tant mercenaris i que, se m’acut aquí, vindrien a ser al món dels negocis el que el cirujà plàstic és a la medicina. Però no vull fugir d’estudi. Socialdemocràcia, el 27-M, la que vulguis, però del país, què?

Els independentistes decebuts amb ERC no podem deixar passar l’ocasió per fer manifestació de quina és la nostra voluntat i cap a on aspirem a dur els nostres polítics i el nostre país. Barcelona per l’Autodeterminació no és altra cosa que una proposta honesta de gent preocupada pel nostre país i per la nostra cultura. El seu vot, com diria l’avi Macià, és senyal que mai renunciarem a la dignitat ni a la política del gest convençut. No al tactisme que oblida qui som i sí als principis.

[@more@]En aquest sentit, els centenars, els milers de vots a candidatures independentistes, són un recordatori per a tots aquells que, perduts en la confusió de quin és el seu lloc i quin és el seu Nord, acaben prenent la primera cadira que troben i engegant les il·lusions de molta gent a la claveguera. Per això, avui mateix, he posat la candidatura de BxA en el sobre, he anat a correus i l’he enviada a la seu electoral. Veurem el diumenge quanta gent farà una reflexió com la meva.

Quant a dav

Molt bé, doncs. Breu biografia del Dav Nascut a inicis dels 70 en la vila de Barcelona. Fill de la immigració aragonesa per part de pare i de la petita burgesia catalana per banda de mare Em duen a un col·legi religiós de Sarrià on no em fan cristià del tot però m\'inoculen alguns valors de cristianisme progre que encara em duren. Volgudament lletraferit, estudio ADE (UB 1996), HUMANITATS (UOC 2003) i ara vaig cap el doctorat de SOCIOLOGIA (UB si tot rutlla 2008). Intento de debò treballar com a gestor en l\'administració pública (Ajuntament de Barcelona) i posteriorment en el món de les ONLs. Ho deixo tot i, com qui diu, me\'n torno al món de la docència primer a l\'escola privada i posteriorment al món universitari (URL) des d\'on segueixo llegint i escrivint. Ara també tombo per la UdG on també faig bolos de profe. Àrees de recerca: l\'ètica professional. Fa ben poc m\'he apuntat al ioga i voldria dir que he reprès el tennis. Per la resta llegeixo, vaig de cines, preparo classes i, quan puc, viatjo al costat de na Mili (tot sovint darrera).
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: 27-M (IV): Decebuts d’ERC votem BxA

 1. ddriver diu:

  als 80 nosaltres vam fer una llista a Masnou amb estat Catala,no vam treure res.Ara m agadaria votarlos pero al Masnou no tenim aquesta opcio i en comptes de regalar el vot,el tornare a donar a ERC

 2. dessmond diu:

  Si Erc t’ha decebut, vota CiU. Si CiU encara et deceb més, vota ERC. Ara, embracar-se en invents nous, l’únic que fan és anular la petita força que poguem tenir els nacionalistes.
  Consti que ho trobo d’allò més respectable. Sempre m’alegra veure que hi ha gent que pensa en clau de país. Ara, necessitem una concentració del catalanisme més que la seva dispersió. Això acabarà per enfonsar-nos del tot.

 3. mmmhhhhhhh diu:

  Crec que és bo que es voti a totes aquestes petites opcions, jo al meu poble ho faré, o votaré en blanc.
  Tenim uns polítics mediocres, i si no enviem el missatge clar que volem independència, però no a ells, no avançarem mai.

Els comentaris estan tancats.