Propòsits (professionals) per al 2008

Com l’abc d’una vida feliç és superar-se però no posar-se les fites massa llunyanes, me’n poso unes quantes de perfectament assolibles: 

 1. doctorar-me abans d’estiu
 2. deixar de fer tot el que faig (acadèmicament) i que no m’agrada. Si més no una part força substancial d’encàrrecs i autoimposicions.
 3. delegar la gestió de la meva línia de recerca
 4. doblar la meva producció d’articles en premsa. Actualment, un al mes.
 5. dedicar la meitat del meu temps a treballs estrictament creatius. Actualment, un 90% són classes i gestió i només la resta quelcom assimilable a la creació.

Fins aquí actuacions que comencen amb la lletra d. Ara una que no ho fa:

 1. començar, dins aquest any, la meva primera obra de caire divulgatiu: un assaig, crònica de viatges, estudi socioeconòmic sobre el Perú.

 

[@more@]

Per aquest darrer apartat, tinc tot un any per pensar el to i el públic objectiu. Tindria una mica de Viatge a Rússia de Pla, potser quelcom de L’ou de la Serp de Xammar, segurament alguna cosa de A peu per on-sigui d’Espinàs i necessitaria d’un mínim interès acadèmic, tal vegada a la Kapucijnski.

Alguna idea?

Quant a dav

Molt bé, doncs. Breu biografia del Dav Nascut a inicis dels 70 en la vila de Barcelona. Fill de la immigració aragonesa per part de pare i de la petita burgesia catalana per banda de mare Em duen a un col·legi religiós de Sarrià on no em fan cristià del tot però m\'inoculen alguns valors de cristianisme progre que encara em duren. Volgudament lletraferit, estudio ADE (UB 1996), HUMANITATS (UOC 2003) i ara vaig cap el doctorat de SOCIOLOGIA (UB si tot rutlla 2008). Intento de debò treballar com a gestor en l\'administració pública (Ajuntament de Barcelona) i posteriorment en el món de les ONLs. Ho deixo tot i, com qui diu, me\'n torno al món de la docència primer a l\'escola privada i posteriorment al món universitari (URL) des d\'on segueixo llegint i escrivint. Ara també tombo per la UdG on també faig bolos de profe. Àrees de recerca: l\'ètica professional. Fa ben poc m\'he apuntat al ioga i voldria dir que he reprès el tennis. Per la resta llegeixo, vaig de cines, preparo classes i, quan puc, viatjo al costat de na Mili (tot sovint darrera).
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Propòsits (professionals) per al 2008

Com l’abc d’una vida feliç és superar-se però no posar-se les fites massa llunyanes, me’n poso unes quantes de perfectament assolibles: 

 1. doctorar-me abans d’estiu
 2. deixar de fer tot el que faig (acadèmicament) i que no m’agrada. Si més no una part força substancial d’encàrrecs i autoimposicions.
 3. delegar la gestió de la meva línia de recerca
 4. doblar la meva producció d’articles en premsa. Actualment, un al mes.
 5. dedicar la meitat del meu temps a treballs estrictament creatius. Actualment, un 90% són classes i gestió i només la resta quelcom assimilable a la creació.

Fins aquí actuacions que comencen amb la lletra d. Ara una que no ho fa:

 1. començar, dins aquest any, la meva primera obra de caire divulgatiu: un assaig, crònica de viatges, estudi socioeconòmic sobre el Perú.

[@more@]

Per aquest darrer apartat, tinc tot un any per pensar el to i el públic objectiu. Tindria una mica de Viatge a Rússia de Pla, potser quelcom de L’ou de la Serp de Xammar, segurament alguna cosa de A peu per on-sigui d’Espinàs i necessitaria d’un mínim interès acadèmic, tal vegada a la Kapucijnski.

Alguna idea?

Quant a dav

Molt bé, doncs. Breu biografia del Dav Nascut a inicis dels 70 en la vila de Barcelona. Fill de la immigració aragonesa per part de pare i de la petita burgesia catalana per banda de mare Em duen a un col·legi religiós de Sarrià on no em fan cristià del tot però m\'inoculen alguns valors de cristianisme progre que encara em duren. Volgudament lletraferit, estudio ADE (UB 1996), HUMANITATS (UOC 2003) i ara vaig cap el doctorat de SOCIOLOGIA (UB si tot rutlla 2008). Intento de debò treballar com a gestor en l\'administració pública (Ajuntament de Barcelona) i posteriorment en el món de les ONLs. Ho deixo tot i, com qui diu, me\'n torno al món de la docència primer a l\'escola privada i posteriorment al món universitari (URL) des d\'on segueixo llegint i escrivint. Ara també tombo per la UdG on també faig bolos de profe. Àrees de recerca: l\'ètica professional. Fa ben poc m\'he apuntat al ioga i voldria dir que he reprès el tennis. Per la resta llegeixo, vaig de cines, preparo classes i, quan puc, viatjo al costat de na Mili (tot sovint darrera).
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Propòsits (professionals) per al 2008

 1. last minute wczasy wakacje 2011 egipt wycieczki tunezja

 2. * Peix del Mar,va dir: no pots veure les meves llàgrimes …

Els comentaris estan tancats.