Desdesants canvia de lloc

Cansat dels recurrents problemes de bloc.cat, aquest bloc migra cap al seu germà gran: http://desdesants.wordpress.com/

Us convido a actualitzar els vostres enllaços. Ens veiem al nou bloc. 

[@more@]

Quant a dav

Molt bé, doncs. Breu biografia del Dav Nascut a inicis dels 70 en la vila de Barcelona. Fill de la immigració aragonesa per part de pare i de la petita burgesia catalana per banda de mare Em duen a un col·legi religiós de Sarrià on no em fan cristià del tot però m\'inoculen alguns valors de cristianisme progre que encara em duren. Volgudament lletraferit, estudio ADE (UB 1996), HUMANITATS (UOC 2003) i ara vaig cap el doctorat de SOCIOLOGIA (UB si tot rutlla 2008). Intento de debò treballar com a gestor en l\'administració pública (Ajuntament de Barcelona) i posteriorment en el món de les ONLs. Ho deixo tot i, com qui diu, me\'n torno al món de la docència primer a l\'escola privada i posteriorment al món universitari (URL) des d\'on segueixo llegint i escrivint. Ara també tombo per la UdG on també faig bolos de profe. Àrees de recerca: l\'ètica professional. Fa ben poc m\'he apuntat al ioga i voldria dir que he reprès el tennis. Per la resta llegeixo, vaig de cines, preparo classes i, quan puc, viatjo al costat de na Mili (tot sovint darrera).
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Desdesants canvia de lloc

  1. somiador diu:

    és una llàstima la poca estabilitat que ens dóna darrerament bloc.cat, i és una llàstima que cada dia trobi més blocaires que marxeu d’aquesta comunitat catalana. Bé, que tinguis molta sort en aquest nou camí!

Els comentaris estan tancats.